Betaling for private kursdeltakere

Kursavgiften skal være innbetalt før kursstart hvis ikke annet er avtalt. Kvittering for betalt kursavgift gis til instruktøren på første kursdag.
Er ikke kursavgift betalt, har du mulighet til å betale med Vipps.

Betaling for bedrift kursdeltakere.

Egen avtale med bedrifter.

Faktura for privat og bedrifter

Vi sender ut faktura per e-post. Denne vil gå direkte til den e-postadressen du har oppgitt når du meldte deg på kurs, eller til alternativ e-post dersom du har oppgitt det. Faktura blir utstedt så snart som mulig etter din påmelding.
Kurset må være betalt innen forfall. Ved betaling etter forfall, tilkommer et purregebyr.

  • Fakturert kursavgift må betales innen angitt frist. Det vil ikke bli betraktet som avmelding at kursavgiften ikke blir betalt.

  • Ved mangelfull eller uriktige opplysninger relatert til faktura som kan føre til kreditering, vil kunden belastes med et fakturagebyr på kr. 250,-

Kursbevis – Fadderavtalen – Gulbok

Bli utstedt når først faktura er betalt og vi har fått alt av dokumentasjon.

  • Dersom du har kompetansebevis fra tidligere og vil ha dette på det nye kompetansebevis må dette medbringes før kursslutt.
  • Dersom kursdeltaker ikke har opplyst om tidligere kompetansebevis og ønsker å tilføye på det nye kompetansebevis så fører til et gebyr på 500 kr

Kansellering av kurs

Det tas forbehold om gjennomføring og deltakerbegrensning. Vancowill Industrial Solutions AS forbeholder seg retten til å kansellere et hvert kurs på et hvert tidspunkt.

  • Dersom et kurs blir kansellert, blir deltakeravgiften tilbakebetalt.
  • Vancowill Industrial Solutions AS står ikke til ansvar for økonomiske konsekvenser som følge av kansellert kurs utover dette.

Avmelding

Avbud skal meldes fra 5 virkedager før kursstart. Ellers belastes 30% av kursavgiften.

  • Ved avmelding senere enn 2 virkedager for kursstart belastes full kursavgift, avmelding skal foregå på epost til marco@vancowill.no