Vancowill Industrial Solutions As logo
Kurs

Arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser Modul 1.1 - E-læring Nettbasert

E-LÆRING KURS: Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser Modul 1.1 Vår innovative E-læringsmodul, "Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser," er ikke bare en modul – det er grunnlaget for tryggere og mer ansvarsbevisst arbeidspraksis. Meld deg på og start ditt kurs når du ønsker

  • StedArbeidsmiljo-ansvar-og-konsekvenser-Modul-11-E-lar-148322
  • UndervisningstidMeld deg på og start når som helst
    1 dag
  • Siste kursdag01.08.2024
  • Pris1200 kr
    Ledige plasser

E-LÆRING KURS: Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser Modul 1.1 Velkommen til en ny æra av opplæring for arbeidssikkerhet! Vår innovative E-læringsmodul, "Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser," er ikke bare en modul – det er grunnlaget for tryggere og mer ansvarsbevisst arbeidspraksis. Hvorfor Velge Vårt Kurs? 1. Førsteklasses Fundament: Modul 1.1 danner ryggraden i enhver sertifisert sikkerhetsopplæring knyttet til kraner, trucker og masseforflytningsmaskiner. 2. Sikkerhet som Prioritet: Korrekt bruk av arbeidsutstyr er avgjørende for alle ansatte som deltar i arbeidsoperasjoner. Unngå potensielle feilvurderinger som kan føre til alvorlige skader. 3. Ansvar og Holdninger: Vi vektlegger positive holdninger til sikkerhet. Forstå ansvaret ditt for deg selv, dine kolleger og miljøet rundt deg. Kursinnhold som Gir Resultater - Lover og Forskrifter: Naviger gjennom det komplekse landskapet av lover og forskrifter som former arbeidsmiljøet. - Arbeidsmiljø, Ansvar og Konsekvenser: Utforsk ditt ansvar i å opprettholde et trygt arbeidsmiljø og lær om de potensielle konsekvensene av feilhandlinger. - Hensyn til Ytre Miljø: Lær hvordan du kan minimere påvirkningen på miljøet rundt deg mens du utfører arbeidsoppgaver. - Sikkerhetsbestemmelser for Utstyr: Få dyptgående opplæring i sikker bruk av kraner, trucker og masseforflytningsmaskiner. - Farlig Gods og Merking: Takle farlige materialer med selvtillit. Lær hvordan du identifiserer, merker og håndterer dem trygt. - Evaluering og Eksamen: Test dine kunnskaper og bli sertifisert for å utmerke deg i arbeidsmiljøet. Målgruppe og Forkunnskaper Målgruppe: Dette kurset er designet for alle som søker sertifisert opplæring i arbeidssikkerhet knyttet til kraner, trucker og masseforflytningsmaskiner. Forkunnskaper: Ingen krav til forkunnskaper. Dette kurset er tilgjengelig for alle som er opptatt av å skape en tryggere arbeidsplass. Flerspråklig Tilgjengelighet Vi forstår viktigheten av tilgjengelig opplæring. Vår modul kan tilpasses flere språk, inkludert Norsk, Engelsk og Spansk, slik at du kan lære på ditt foretrukne språk. Klar for å Ta Ditt Neste Skritt Mot Tryggere Arbeidsplasser? Kontakt oss i dag for å registrere deg og begynne din reise mot en fremtid med økt sikkerhet og suksess.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.