Vancowill Industrial Solutions As logo
Kurs

G2 Tårnkran KLASSEROM PÅ NETT Nettbasert

Vi tilbyr krankurs i G2 tårnkran. Målsettingen er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av tårnkran, samt god innsikt i prinsippene for tårnkranets konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

  • StedG2-Tarnkran-KLASSEROM-Pa-NETT-210106
  • Undervisningstid08.45 - 16.00
    3 dager
  • Siste kursdag01.08.2024
  • Pris12900 kr
    Ledige plasser

Tårnkran-kurs: Sikker og Effektiv Bruk av Tårnkran G2 Pris teori kr 12.900.- inkl. lærebok og kursbevis (kompetansebevis gis etter å ha gjennomført alle nødvendige opplærings moduler). Vilkår for påmelding: Modul 1 Fellesteori 8 Timer Modul 2.3 Anhuker & Signalgiver 16 timer Kursbeskrivelse: Vårt tårnkran-kurs er designet for å gi deltakerne den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å kunne bruke Tårnkran G2 sikkert og effektivt. Kurset kombinerer teori og praksis, og er ideelt for de som ønsker å utvikle en solid forståelse av tårnkran-operasjoner og sikkerhetsprosedyrer. Kursets hovedpunkter inkluderer: - Grunnleggende sikkerhetsprosedyrer for tårnkraner - Oversikt over Tårnkran G2s komponenter og funksjoner - Riktig oppsett og demontering av tårnkranen - Sikkerhetstiltak og risikohåndtering ved bruk av tårnkranen - Vedlikeholdsrutiner og inspeksjon av tårnkranen - Løfteplanlegging og effektiv kommunikasjon under løfteoperasjoner Vårt erfarne instruktørteam vil veilede deltakerne gjennom kurset og tilby nødvendig veiledning og demonstrasjoner for å sikre en grundig forståelse av Tårnkran G2s sikkerhetsprosedyrer og operasjonelle beste praksis. Dette kurset passer for: Kranoperatører som ønsker å utvide sin kunnskap og ferdigheter i bruk av tårnkraner Arbeidere og ansatte som jobber på byggeplasser og er involvert i løfteoperasjoner Sikkerhetspersonell og tilsynsførere som trenger innsikt i tårnkraners operasjoner og sikkerhet Kurset inkluderer: - Omfattende teoretisk undervisningr - Mulighet for spørsmål og diskusjoner - kursbevis etter vellykket gjennomføring av kurset Varighet: 3 dager (24 timer) Pris: 12.900.- Påmelding: For å melde deg på kurset eller få mer informasjon, vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet eller kontakt oss påtlf 90514444 Ta skrittet mot å bli en kompetent tårnkranoperatør! Meld deg på

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.